avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - suspendare permis, dovada

am fost oprit in trafic de catre un politist car nu s-a legitimat si a spsu ca m-a oprit pentru neacordarea de prioritate la pietoni pe trecerea de pietoni.
A inceput sa intocmeasca procesul verbal unde l-a obeservatii deja a completat el ca NU L_AM vazut pe pieton , eu iam spus ca nu am vazut nici un pieton pe trecerea de pietoni si sa mai mentioneze martotul care l-a avut cand ma surprins pe mine .
Atunci el a spus ca imi trimite procesul verbal prin posta ca nu vrea sa-l semnez eu mentionand ca nu il semnez daca nu scrie ce am zis la observatii.
Mi s-a dat o dovada este legal acaest lucru pentru ca eu nu am fost instintat.si nu am luat la cunostinta
Cel mai recent răspuns: horinka , utilizator 19:38, 31 Martie 2013
Poti face contestatie pentru recuperarea permisului si apoi te duci la tribunal cand esti chemat in vederea contestatiei si spui ce s-a intamplat.

Succes!
Cum pot sa depun contestatie ca eu nu am intrat in posesia niciunui porces verbal .
Am numai dovada ca am pernisul suspendat si o citatie ca am permisul suspendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere suspendat virgilkis virgilkis Buna ziua,permisul suspendat pe 30 de zile. neacordare la trecere de pietoni, politistul era cu spatele nu, a vazut evenimentul, 2 benzi pe sens , 2 masini ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe trecere crambadani crambadani Mi-a fost retinut permisul de conducere pt neacordarea de prioritate pe trecere de pietoni. Am refuzat sa semnez procesul verbal, am mentionat la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva george._.george george._.george Buna ziua, Am fost oprit ieri de politie si amendat pentru ca nu m-am incadrat corespunzator (mai mult nu inteleg sa citesc din scrisul politistului si ... (vezi toată discuția)