avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie pe propria raspundere!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie pe propria raspundere!!

Buna seara. Va deranjez cu o intrebare. Eu si cu sotia mea am ales sa depunem dosarul la primaria orasului de care apartinem cu scopul de a obtine o locuinta sociala. Problema sta in felul urmator. Atat eu cat si ea trebuie sa dam o declaratie pe propria raspundere ca nu detiem locuinta si nu am instrainat dupa 1 ianuarie 1990. Sotia mea are un contract de vanzare-cumparare cu matusa ei pt un apartament cu 2 camere cu clauza viagera. Sotia mea poate da aceasta declaratie? Astept raspunsurile dumneavoastra. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 00:24, 20 Martie 2013
poate da declaratia precizand ce ati spus, in principiu este nud proprietar fara drept de uzufruct si s-ar putea sa aveti aprobarea cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanz-cump. unde mama sa fie nud proprietar, iar eu sa fiu uzufructuar viager marian00 marian00 Mama doreste sa-mi cumpere un apartament, dar vrea sa se asigure ca nu cumva sa il vand fara acordul ei. Nelamurirea este daca poate sa cumpere apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Drepturile nudului proprietar uzufruct viager bolnic bolnic Ce drepturi are nudul proprietar in cazul dobindirii unui apartament care are clauza de uzufruct viager in favoarea sotului fostei proprietare a ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatie eliberare act de identitate expirat ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca in momentul cand doresc sa imi reinnoiesc cartea de identitate (care este expirata) este nevoie sa mai fie prezent ... (vezi toată discuția)