Nu, agentii de circulatie nu pot incasa bani, deoarece nu mai au voie sa aiba chitantiere. Acest lucru este valabil de mai mult de trei-patru ani.
Apropos, cat a fost amenda? Cati bani ati pierdut?
Daca este suma mica n-are rost sa faceti prea mare scandal. Si altadata sa nu mai va grabiti sa dati banii aiurea! Mai bine le spuneati ca veti plati a doua zi chiar daca iesiti din tara...
multumesc,
am platit 108 ron, stiam ca nu pot primi bani, dar atunci parca a fost sa fie asa, si l-a dus am fost oprita, si la fel mi s-a luat carnetul, am contestat, l-am luat cu certificatul de grefa...cind am plecat, a fost sa fie iar, ca de fapt opreau numai masini cu nr straine...
v-am spus cum se procedeaza aici., ca politistii incaseaza la straini, si neavind pe nimeni sa imi plateasca , am cerut sa platesc, ca doar nu imi amin plecarea pt o amenda....
va multumesc pt sfat, dar acum sunt hotarita sa fac scandal, mai ales ca eu am o chitanta, taiata de el, si procesul verbal. acea chitanta care spuneti ca nu o putea taia..... Eu deja am trimis mail-uri, la Politia Romana, si m-au indreptat catre politia judetului respectiv, care mi-au raspuns azi, si chiar imi spune ca daca am ceva probe ma asteapta la ei .....ce m-a deranjat mult a fost aroganta cu care am fost tratata.....de fapt eu am fost aia care am insistat cu amenda sa o platesc, mai ales ca stiam ca duminica era inchis la finante, si i-am spus ca daca au vrut sa fie in Europa, sa se adapteze la legile europei.....oricum va multumesc mult