Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

cornel4all 
	    	Utilizator

cornel4all 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 georgiana83	                   

am copilul nascut in ianuarie 2008  si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)
	                    georgiana83	                   

am copilul nascut in ianuarie 2008  si as vrea sa stiu daca pot din toamna sa il inscriu la clasa 0 . si ce acte imi sunt necesare (vezi toată discuția)

ContSters378070	                   

Buna ziua,
In ce conditii legale poate repeta un copil clas pregatitoare? Rezultatele scolare nu sunt satisfacatoare, familia decide sa nu continue clasa I, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters378070	                   

Buna ziua,
In ce conditii legale poate repeta un copil clas pregatitoare? Rezultatele scolare nu sunt satisfacatoare, familia decide sa nu continue clasa I, ... (vezi toată discuția)

SilviuMihai	                   

Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
	                    SilviuMihai	                   

Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)