avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din concediu crestere copil inaintea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani

Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt.
Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data de 3 martie 2014, insa aceasta doreste revenirea anticipata.
Va rog sa imi spuneti care este procedura si ce formalitati trebuie sa faca angajatorul (ce institutii trebuie instiintate, cereri depuse/unde, acte de intocmit)
Cel mai recent răspuns: cris777 , utilizator 21:04, 6 Octombrie 2014
Este suficient sa depuna o copie dupa decizie la Primarie unde se completeaza si cererea pentru stimulentul de insertie.
freeelis a scris:

Incepand cu data de 01.01.2011 nu se mai inregistreaza la inspectoratele teritoriale de munca, contracte individuale de munca si nu se mai depun acte privind executarea, modificarea, suspendarea si incetarea acestora. Acestea se transmit in format electronic, in registrul general de evidenta a salariatilor, conform HG nr.500/2011, modificata si completata.

Asadar, incetarea suspendarii c.i.m. se va completa si transmite in REVISAL.


Va multumesc f mult pentru raspunsul detaliat =D>
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
cris777, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere copil soricanicoleta soricanicoleta daca revine mai repede din concediu de crestere copil ce acte trebuie sa i se intocmeasca si mai beneficiaza de ceva pana la implinirea varstei de 2 ani ? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce aspecte trebuie avute in vedere dpdv contabil daca o angajata revine la serviciu dupa 10 luni de la nasterea ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului alinalucascris alinalucascris Buna.As avea o intrebare:momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului,iar la inceputul acestuia am optat pentru varianta de 2 ani.Insa acum cand ... (vezi toată discuția)