Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce aspecte trebuie avute in vedere dpdv contabil daca o angajata revine la serviciu dupa 10 luni de la nasterea copilului.Mentionez ca este angajata cu norma intreaga . Mai beneficiaza de un ajutor suplimentar?Cat este acesta si dupa cat timp il primesti de la Primarie/ Va multumesc mult.
1. Din punct de vedere contabil nu se intampla nimic deosebit.
2. - Salariata se afla in concediu crestere copil (CCC) perioada pentru care i s-a suspendat contractul individual de munca (CIM).
- Daca vrea sa reia activitatea face o cerere prin care solicita incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
3. Daca a optat pentru CCC pana la varsta de 1 an si reia activitatea inainte de a implini copilul 1 an beneficiaza de un stimulent de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.
4. - Daca a optat pentru CCC pana la varsta de 2 ani si reia activitatea dupa ce implineste copilul 1 an beneficiaza de stimulentul de insertie de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.
- Daca reia activitatea inainte de a implini copilul 1 an va beneficia de stimulentul de insertie dupa ce implineste copilul 1 an.
5. Pentru a beneficia de suplimentul de insertie se prezinta la Primarie cu decizia de reluare a activitatii si face cerere pentru suplimentul de insertie.
Declaratie
pgabriel28
Buna ziua.Din cate am inteles eu ca tata trebuie sa dau o declaratie inainte ca, copilul sa implineasca 1 an ca nu beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)