avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achiziþii Publice - raport de audit
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achiziþii Publice - raport de audit

Sunt auditor şi trebuie să întocmesc un raport de audit intern privind modul de organizare şi desfăşurare a activităţii biroului tehnic administrativ (respectiv întreţinere şi reparaţii spaţii aflate în administrarea societăţii, investiţii în regie proprie, participarea la licitaţii pentru obţinerea de lucrări de instalaţii,finisări şi alte lucrări speciale de construcţii).Orice informaţie care mă poate ajuta este bine venită(model de raport pe această temă, proceduri de lucru, identificare de riscuri)

Alte discuții în legătură

Fisa post Fodor Ecaterina Fodor Ecaterina Va rog sa-mi trimiteti un model de fisa de post mecanic agricol pe adresa de mail fodorkati@yahoo.com (vezi toată discuția)
Garantie spatii comune bloc/complex tonipieleanu tonipieleanu Buna ziua, Am cumparat un apartament nou cu cota parte din spatii comune aferente si nu stiu ce garantie am pentru spatiile comune, respectiv instalatiile ... (vezi toată discuția)
Izolatie acoperis Bossde_Boss Bossde_Boss Buna dimineata!... Daca locatarii unui bloc , scara , palier nu se pun de acord sa se execute anumite lucrari din spatiul comun se mai poate executa ... (vezi toată discuția)