avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Diferenta cabinete asociate de avocat-societate civila ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Diferenta cabinete asociate de avocat-societate civila de avocatura

Buna ziua,
Am aceasta intrebare: care ar fi deosebirea intre aceste doua notiuni: cabinetele asociate si societatea civila de avocatura?
Mai exact, in conditiile in care doua sau mai multe cabinete de avocat doresc sa se asocieze insa fara a le fi afectat patrimoniul fiecaruia dintre ele, respectiv fiecare cabinet sa ramana cu contractele sale, fara a vatama desigur celelalte cabinete din asociere prin spre exemplu concurenta sau clienti cu interese contrare la ce se poate recurge?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Societate civila profesionala ContSters4579 ContSters4579 ...societatea civila profesionala are sau nu personalitate juridica?...in startutul soc civile a practicienilor in insolventa se spune ca dobindesc pers ... (vezi toată discuția)
Asocierea in participatiune Cosmin_vd Cosmin_vd Buna ziua! Am o firma de distributie (asociat unic) si 2 puncte de lucru (2 baruri). Intentionez sa deschid un nou punct de lucru (o cafenea). Pentru ... (vezi toată discuția)
Avocat din spania arara arara va rog sa-mi spuneti daca un avocat cu experienta din Spania poate sa profeseze in Romania. in ce conditii? (vezi toată discuția)