avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... baza de calcul cas 2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

baza de calcul cas 2008

Buna, ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la calculul contributiilor de asigurari sociale(pensii) adica mai exact calculul bazei de calcul in conditiile in care exista atat concedii medicale platite de societate cat si cele platite de stat?
Altfel vorbind din venitul brut se scad concediile medicale suportate de stat (asa rezulta din art 26 alin 1 din L19/2000) sau se scad ambele (CM societate si CM platit de stat)?
Am incercat sa fac un stat folosind programul Cometa Sql iar de acolo reiese ca din venitul brut se scade CM platit de societate.....imi putetu spune care varianta este corecta?

Multumesc anticipat

Cosmina

Alte discuții în legătură

Baza calcul cas cosmina neagu cosmina neagu Buna, ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la calculul contributiilor de asigurari sociale(pensii) adica mai exact calculul bazei de calcul in ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale cum procedati la stabilirea bazei de calcul a unui CM, daca in ultimele 6 luni a mai avut un concediu medical : a) adunati doar brutul pt perioada efectiv ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte+baza de calcul concediu medical rekanagy rekanagy Buna ziua, As dori sa stiu sporul de noapte daca difera de la o luna la alta se introduce in revisal? la concediu medical se iau in considerare sporurile la ... (vezi toată discuția)