avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare Hotarare Judecatoreasca in alt oras.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare Hotarare Judecatoreasca in alt oras.

Buna ziua.

As avea o intrebare in legatura cu legalizarea unei sentinte judecatoresti (definitiva).

In luna decembrie am primit prin posta sentinta judecatoreasca in cazul unui dosar civil. Am observat ca aceata nu este semnata nici de Presedinte, nici de Grefier, singurele stampile si semnaturi sunt pe Comunicare.

As vrea sa legalizez aceasta Hotarare si nu stiu cum sa fac, eu fiind din alt oras , iar numai un drum pana la aceasta judecatorie m-ar costa in jur de 2 mil.

Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Exista vre-o modalitate prin posta, dar care sa fie si sigura? Ce ma sfatuiti?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Sentinþã civilã fãrã semnãtura judecãtorilor BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: - o sentinta civila com unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii judecatorului pe hotararea legalizata zandan zandan Am avut partajul succesoral. Sedinta de pronuntare a fost in 15 iunie 2010. Comunicarea a fost in 26 august 2010. Am scos hotararea de la judecatorie, cea ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu o hotarare maria dinca maria dinca Buna seara, Am o nelamurire in ceea ce priveste o hotarare judecatoreasca.Mama a primit acasa o comunicare prin care se precizeaza ca are atasat copia ... (vezi toată discuția)