avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare dobanda taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare dobanda taxa de poluare

buna ziua.in data de 13.05.2009 am platit taxa de poluare in valoare de 7529 ron.astazi 20.03.2013 am ridicat banii de la finante adica suma de 7529 ron fara dobanda cu toate ca hotararea tribunalului irevocabila si definitiva decide ca trebuie sa mi sa dea si dobanda aferenta.am ridicat doar suma de 7529 ron fara dobanda.mi sa spus ca dobanda nu se da.va rog sa-mi spuneti cum sa procedez sa recuperez si dobanda.multumesc.

Alte discuții în legătură

Sentinta civila,investita cu titlul executoriu araoil araoil Cu o cerere,sentinta civila, minuta de la curte ca a fost respins recursul, chitanta in valoare de 8 lei ,un timbru in valoare de 1 leu, am solicitat ... (vezi toată discuția)
Finante - compensare radiana2012 radiana2012 Pot cerere finantelor compensarea datoriilor ( cu data platii taxei de poluare adica 01.05.2011) care le avem de platit catre finante cu taxa de poluare de ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru mediu Carmina2 Carmina2 Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia ... (vezi toată discuția)