avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa timbru mediu

Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia de Finante am primit adresa si un scadentar pe 5 ani din care urmeaza sa recuperez aceasta suma.In anul 2016 luna februarie am ridicat transa I-a cu decizie de restituire dar in anul 2017 nu am mai primit acea decizie ,eu trebuind in cursul lunii aprilie 2017 sa-mi ridic suma aferenta anului 2017.Prezentindu-ma la ghiseu aceasta suma nu mi s-a restituit pe motivul lipsei de fonduri intrucit aceasta taxa a fost eliminata.Cum pot totusi sa-mi recuperez suma sau sa fie compensata in vre-un fel la nivel de impozite locale ????Totusi este o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila.Daca eu am datorii la stat acesta te executa silit,eu ce sa fac?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 01:36, 27 Mai 2017
totusi astept raspuns, nu stie nimeni? sau nu se doreste sa se raspunda.................Multumesc
Sunt in aceeasi situatie , nu ne raspunde nimeni :( , chiar imi e greu sa cred ca nici un avocat nu stie nimic ce se poate face
A-ti facut referire la impozite/taxe ,ar fi super si asa macar sa achitam taxele cu banii aia dar nu se poate , cica sunt doua chestii diferite...asta mi-au spus mie la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada recuperare taxe poluare Carmina2 Carmina2 Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia ... (vezi toată discuția)
Autoritățile fiscale locale refuză restituirea taxei de primă înmatriculare luciupurcari luciupurcari În luna aprilie 2017 urma să-mi fie restituită a treia tranșă din taxa de poluare pentru autoturism .În anul 2015 luna ianuarie a fost pronunțată ... (vezi toată discuția)
Restituire transa anuala din taxa poluare razvanionutwwr razvanionutwwr Buna seara, Va rog sa ma indrumati cu privire la pasii ce trebuiesc facuti pentru recuperarea banilor din transa anula privind un proces ce a avut ca obiect ... (vezi toată discuția)