Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia de Finante am primit adresa si un scadentar pe 5 ani din care urmeaza sa recuperez aceasta suma.In anul 2016 luna februarie am ridicat transa I-a cu decizie de restituire dar in anul 2017 nu am mai primit acea decizie ,eu trebuind in cursul lunii aprilie 2017 sa-mi ridic suma aferenta anului 2017.Prezentindu-ma la ghiseu aceasta suma nu mi s-a restituit pe motivul lipsei de fonduri intrucit aceasta taxa a fost eliminata.Cum pot totusi sa-mi recuperez suma sau sa fie compensata in vre-un fel la nivel de impozite locale ????Totusi este o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila.Daca eu am datorii la stat acesta te executa silit,eu ce sa fac?Multumesc.
Sunt in aceeasi situatie , nu ne raspunde nimeni :( , chiar imi e greu sa cred ca nici un avocat nu stie nimic ce se poate face
A-ti facut referire la impozite/taxe ,ar fi super si asa macar sa achitam taxele cu banii aia dar nu se poate , cica sunt doua chestii diferite...asta mi-au spus mie la finante.