avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... perioada recuperare taxe poluare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

perioada recuperare taxe poluare

Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia de Finante am primit adresa si un scadentar pe 5 ani din care urmeaza sa recuperez aceasta suma.Conform noilor reglementari privind aceasta restituire cind pot primi acesti bani inapoi? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carmina2 , utilizator 10:02, 8 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa timbru mediu Carmina2 Carmina2 Buna-ziua.In anul 2016 am pus in aplicatie O sentinta judecatoreasca ramasa definitiva privind restituirea taxei de poluare pentru un autoturism.De la Directia ... (vezi toată discuția)
Taxa poulare ------ rog raspuns trifan1980 trifan1980 Buna ziua Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu 1 informatie legata de un proces de recuperare a taxei poluare : Am inaintat proces, mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto smart28 smart28 Buna seara. In iulie 2007 am luat o masina din Germania si am inmatriculat-o in tara platind o taxa de prima inmatriculare de aprox. 1250 lei. Intre timp ... (vezi toată discuția)