avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autoritățile fiscale locale refuză restituirea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autoritățile fiscale locale refuză restituirea taxei de primă înmatriculare

În luna aprilie 2017 urma să-mi fie restituită a treia tranșă din taxa de poluare pentru autoturism .În anul 2015 luna ianuarie a fost pronunțată sentința definitivă prin care Administrația Finanțelor Publice a Municipiului Marghita era obligată să-mi restituie taxa de poluare în cinci tranșe anuale.
Am primit primele două tranșe , iar în 10 aprilie 2017 urma să primesc a treia tranșă , pe care nu am mai primit-o pe motiv că nu mai sunt fonduri, iar sumele restante vor putea fi restituite doar în baza unui nou act normativ.
În situația dată ce pot să fac pentru a-mi putea recupera banii?
Vă mulțumesc anticipat pentru că luați în considerare întrebarea mea.
Cu stimă Luciu Purcari
Cel mai recent răspuns: luciupurcari , utilizator 16:54, 23 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru răspuns , dar ce trebuie concret să fac ?
Trebuie să apelez la un avocat , sau ce metode sunt pentru a face acest lucru ?
Cu respect , Luciu P.
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulțumesc pentru sfaturi , mi-ați fost de un real ajutor .
Toată stima pentru ceea ce faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto castigata in instanta DARIUS86 DARIUS86 Buna ziua Ma scuzati ca va deranjez As dori sa intreb daca stie cineva , in mod concret, daca procedura de restituire a taxei auto de poluare castigate in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa prima inmatriculare floring2000 floring2000 Prin hotarare judecatoreasca definitiva s-a dispus sa mi se restituie taxa de prima inmatriculare pentru un autovehicul cumparat in anul 2008. Prima transa de ... (vezi toată discuția)
Restituire doar partiala a taxei de poluare la cerere dragos_1999 dragos_1999 Am facut dosarul cu actele necesare si l-am inaintat la ANAF cu nr. inregistrare 236705 din 04.05.2016. A fost \"aprobat\" pentru ca pe data de 02.09.2016 mi ... (vezi toată discuția)