Cu o cerere,sentinta civila, minuta de la curte ca a fost respins recursul, chitanta in valoare de 8 lei ,un timbru in valoare de 1 leu, am solicitat ,aplicarea stampilei definitiva,irevocabila si investirea cu titlul executoriu. Le-am depus la registratura si mi s-a spus peste o saptamana de la arhiva, sa-mi ridic sentinta si imi inapoiaza minuta.Am depus acestea pe data de 13.05.2009, iar pana azi,29.05.2009,arhiva nu are nimic. In acest sens mai trebuie sa fac vreo cerere, sau este posibil sa apara mai tarziu. Este vorba de un litigiu de munca si trebuie sa-mi recuperez banii din 01.06.2009, pana la reintegrare.
Va multumesc.
asa zic ei ca dureaza o saptamana dar de fapt le ia cam 2 poate chiar 3saptamani....dar nu mai mult
si oricum v-au dat un numar de dosar si va duceti si mai intrebati din cand in cand la arhiva
nu mai trebuie sa faceti nicio cerere ca va desprind ei hotararea din dosar, v-o dau si va spun sa scrieti ca ati primit-o..cam asta e procedeul
insa....daca spuneti ca nu mai aveti bani sa stiti ca o sa va trebuiasca bani si la executor
ca si pe executor il platiti in functie de cat aveti de recuperat
plus de asta mai faceti si acolo pt executor un dosar care si ala costa vre 50 ron plus o taxa la finante de vreo 10 ron...
deci sa va asteptati la cheltuieli
problema nu e ca le platiti din buzunar ca le recuperati odata cu ceilalti bani
dar trebuie sa platiti executorul in functie de grilele lor de taxare
si cam dureaza oricum si la recuperarea banilor ca nimeni nu sare asa direct cu banii...
asa ca....nervi de otel si eventual si prieteni sau rude care sa va ajute daca sunteti intr-o situatie de asa natura!
bafta!
pentru hopeless1, nu mi-au dat nici un numar de dosar,doar mi-a pus stampila tribunalului cu data de 13.05.2009, credeam ca este vorba tot de dosarul vechi, fiindca s-a intors de la curte.ma incurajati mult cu "nervi de otel" , dar sunt mai tari decat otelul. de un an de zile ne-am judecat , parca as fi cerut jumatate din tara. ca fapt divers , o cunostinta m-a pus in legatura cu un executor. taxele pentru inceput (nu stiu exact,taxa judiciara,taxa de timbru) ajung la 100 lei.in situatia mea ,onorariul il ia de la partea adversa.problema este alta, din ce recupereaza , fiindca nu sunt sigura ca spatiul este al srl.prea multe nu mi-am permis sa-l intreb , desi este foarte amabil , pana nu am sentinta.imi spunea ca sentinta si decizia pe care o am , desi sentinta este definitiva si decizia irevocabila, nu-i folosesc fara titlul executoriu.asa cum le am la ora actuala mi-au fost bune pentru parchet.la parchet ii bine ca, tot nu face nimic.Daca stiti mai multe despre executarea silit si aveti amabilitatea, va rog informati-ma. multumesc mult.