In decembrie 2012 am cumparat un apartament in Craiova si fostul proprietar a facut cerere la termo pentru debransare si a taiat caloriferele dorind sa monteze centrala. Fiecare apartament din bloc are apa si gaze separat. Din 20 de apartamente doar 3 nu au montata inca centrala. Eu am preluat proiectul pentru teava de gaze si a fost executata lucrarea in ianuarie 2013 urmand sa instalam centrala dupa ce se finalizeaza restul lucrarilor din apartament. Pe baza numarului de inregistrare a cererii de debransare de la termo si a unui tabel cu acordul vecinilor pentru montarea centralei fostul proprietar a fost scutit de catre asociatia de locatari de plata caldurii pana in decembrie 2012 inclusiv cand a facut lichidarea. Acum doamna de la asociatie vrea sa ma puna sa platesc caldura cam 400 de RON pentru luna ianuarie 2013, in conditiile in care nu au aparut alte modificari fata de situatia fostului proprietar care nu platise caldura in lunile de iarna precedenta. Ce trebuie sa fac sa scap de plata unui serviciu de care nu am beneficiat ?
Sa vorbiti cu presedintele asociatiei si sa-i solicitati ca si dv. sa fiti tratat exact cum a fost tratat fostul proprietar deoarece s-a creat deja precedentul.
Probleme debransare radet
EUV
Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)