avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestație decizie debit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestație decizie debit

Vă rog, dacă se poate, să mă lămuriți în următoarea problemă:în cadrul unei contestații împotriva unei decizii de debit emisă de casa de pensii s-a achitat cauțiune pe cererea de suspendare a executării. Contestația a fost respinsă, hotărârea fiind irevocabilă prin nerecurare. În ziua a 12 a de la rămânerea irevocabilă a hotărârii s-a formulat cerere de restituire a cauțiunii. Cererea a fost respinsă în temeiul art.723/1 al.1 cpc(precizez că în contestație nu s-au solicitat despăgubiri), fără cale de atac. Este corect? Asta înseamnă că s-au pierdut banii achitați cu titlu de cauțiune? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)
Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)