Mama mea a vandut la varsta de 88 ani terenul agrigol din posesia familiei la un pret derizoriu. Intrebarea mea este: Se poate solicita cumparatorului diferenta de pret pana la pretul pietei? Care este procedura si care este termenul in care se poate face solicitarea. Va multumesc.
se poate cere, doar ca acesta nu este obligat sa-l si plateasca.
In fond, daca mama, indiferent ce varsta are, nu a fost fortata sa vanda terenul si nu puteti dovedi ca s-ar fi pus presiuni asupra ei, sau nu a fost fortata in nici un fel sa vanda, deci a vandut "de buna voie si nesilita de nimeni",nu aveti sanse.
v-ar mai scapa faptul daca mama dvs nu ar fi fost in deplinatatea facultatilor mentale la momentul semnarii actului.
daca pretul l-ati putea demonstra ca este nereal ...aveti mai multe sanse sa stricati contractul
Cred ca este evident faptul ca un teren nu se vinde niciodata la pretul de 0.30 ron/mp, mai ales ca ste situat de-a lungul DN1 zona Brasov. S-a prfitat de varsta inaintata a mamei si bineinteles de faptul ca la varsta ei se intensifica scleroza.
Va multumesc.
Pret neserios
fresh6789
Buna seara!
Daca pretul platit pentru o casa este de 10 ori mai mic decat valoarea de piata a casei respective, poate fi considerat acesta ca neserios? ... (vezi toată discuția)