avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina mai veche de 30 ani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina mai veche de 30 ani

buna ziua
poate ma lamureste si pe mine cineva ...
am un mercedes 123 motor 2.4 diesel an fabricatie 1982 ,este o masina funerara(dric) ,la care ii platesc asigurarea si ITP ul in Italia fiind inregitrat acolo pe numele fratelui meu .As vrea sa stiu cum il pot inmatricula pe RO avand in vedere ca are peste 30 ani am inteles ca nu se plateste taxa de prima inmatriculare (timbru verde) sau cum ii mai zice dupa care nici impozit ??? M-am interesat la retromobil.ro si nu sunt eligibile pentru inmatriculare ca masini de epoca masinile cu caracter special (ambulante ,transport decedati ,si altele ) hmmm cred ca am fost destul de clar in explicatii .
Astept un raspuns
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 00:11, 21 Martie 2013
Din pacate nu aveti ce face daca cei de la retromobil v-au spus ca masina dvs nu poate fi incadrata ca autovehicul de epoca.
Sa nu mai zic ca la o prima vedere peste legea timbrului de mediu nu mai gasesc nicio scutire pt masinile istorice. Pana acum pe 15 martie stiu ca erau scutite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea unei masini radiate. nistick nistick Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina inmatriculata de la cineva. Eu doresc sa o iau de la proprietar radiata. Si sa o inmatriculez mai tarziu dupa ce este ... (vezi toată discuția)
Scutire timbrul de mediu emil6702 emil6702 As dori daca se poate lamuriri despre scutirea la timbrul de mediu, cine are dreptul, pe numele cui se intocmesc actele si cine este imputernicit pt aceasta, ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)