avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare PFA in caz ca intru in concediu pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare PFA in caz ca intru in concediu pentru cresterea copilului?

Am deschis un pfa pe crestere albine pentru a obtine fonduri europene neimpozabile , nerambursabile dupa primii trei ani sunt in anul 2 de finantare.
Copilul meu s-a nascut pe 14 martie, am lucrat perioada de 12 luni inainte de nasterea copilului, deci am cotizat in fiecare luna, vreau sa obtin post natalul ca tata!
Daca nu am venituri din acest pfa am posibilitatea sa nu-l suspend?
In cazul suspendarii in primii trei ani de finantare ma obliga sa dau banii inapoi!
Care este solutia??

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de fonduri europene pt. cresterea albinelor? ela12 ela12 Buna ziua.As dori sa va intreb daca pot beneficia de fonduri europene pt.cresterea albinelor(masura 1.4.1),atita timp cit sunt in concediul de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Data acordare indemnizatie crestere copil adrianf adrianf Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: [b][u]Datele problemei[/u][/b]: -in 2010 eu am activat ca si PFA pana in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil venituri din salariu si pfa emma13_tudorache emma13_tudorache Salut, Tocmai am aflat ca sunt insarcinata si o sa nasc in jur de 06 octombrie 2017. Eu momentan sunt angajata cu un salariu net de 4000RON, respectiv ... (vezi toată discuția)