avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Scriu aceasta intrebare a 3 a oara fara sa o mai regasesc in forum

Daca predarea bunurilor mobile din partaj le fac pe baza unui proces verbal de predare primire si in prezenta a 2 martori asistenti iar fostul sot refuza sa semneze procesul de primire este suficienta semnatura martorilor asistenti si a mea?????
deoarece nu am garantie ca el va semna...
Cel mai recent răspuns: ysis81 , utilizator 20:56, 27 Martie 2013
Întocmit-o un proces verbal din care rezulta ca refuza sa semneze, eventual lăsaţi în custodie bunurile, Notificati locul unde sunt depozitare pana ce acesta le va ridica, precizat-o eventual un termen în interiorul căruia sa le ridice.
Problema nu e ca nu vrea sa ridice bunurile. va veni sa le ridice dar nu am siguranta ca va si semna procesul verbal..ca el vrea sa isi ia bunurile. dar mi a dat de inteles ca nu vrea proces verbal.
asa ca am pregatit un proces si 2 martori asistenti care sa semneze ca le a luat. daca el refuza...dar sunt in legalitate asa ?
Interventie moderator
@ysis 81, va rog sa respectati regulamentul si sa nu deschideti subiecte noi pe aceeasi tema, continuati discutiile incepute. Toate intrebarile privind un subiect se pun in acelasi topic. Ati mai intrebat pana acum de doua ori
"In situatia in care el refuza sa isi ia lucrurile cum pot sa i le dau. va multumesc" si in 28 feb
"Intrebarea este : Bunurile mobile pot sa le dau pe baza de proces verbal cu 2 martori??"

Eu v-am sters subiectele noi postate , daca ati fi accesat subiectul sters ati fi vazut si motivul stergerii.



ok. imi cer scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custode al bunurilor rezultate din executarea silita CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENÞÃ SÃVOIU IULIAN Buna ziua, As avea o rugaminte la Dvs. intrucat am incercat mai multe pareri din partea unor executori sau avocati si parerile sunt impartite. Speta: in ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri mobile danyelama danyelama In speranta ca am postat subiectul unde trebuia va adresez urmatoarea rugaminte. Pe scurt in noiembrie 2007 am incheiat un act de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Predare bunuri prin executor judecatoresc sau declaratie la notar tiberiu2008 tiberiu2008 Buna ziua, In urma unui dosar de partaj s-a stabilit prin hotarare judecatoreasca impartirea bunurilor. Daca se alege varianta declaratie la notar care ... (vezi toată discuția)