avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... incadrare legea nr.263/2010 art.79 alin.1 lit.a
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

incadrare legea nr.263/2010 art.79 alin.1 lit.a

as dori sa stiu daca ma pot incadra ca 'nerevizuibil'[sunt pensionat gr.2 pe caz de boala] diagnostice:diabet zaharat insulinodependent,cardiopatie ischemica cronica,angor pectoris instabil,hipertensiune arteriala gr.2,insuficienta mitrala gr.1,insuficienta tricuspidiana gr.1,triplu by-pass aorto-coronarian,dislipidemie mixta,polineuropatie diabetica,arteriopatie obliteranta membrele inferioare,retinopatie diabetica,insuficienta circulatorie vertebro-bazilara,ait senzitive repetate,avc ischemic [2003]
Cel mai recent răspuns: iacobmihai , utilizator 08:50, 22 Martie 2013
Legea 263/2010

Art. 79

(2) Constatarea situatiilor prevazute la alin. (1) lit. a) se face numai cu avizul Institutului National de Expertiza Medicala si Recuperarea Capacitatii de Munca sau al comisiilor centrale de expertiza medico-militara ale Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor si Serviciului Roman de Informatii, dupa caz.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap accentuat aureliagorgan1943 aureliagorgan1943 Ma numesc Aurelia Gorgan din Arad , as dori un raspuns la intrebarea: cu urmatoarele diagnostice pot beneficia de handicap accentuat? 1 ) purtatoare de ... (vezi toată discuția)
Pot sa am o pensie de boala mary mary mary mary pot sa ies la pensie de boala daca am 46 de ani cu ochiul drept nu vad deloc am un tremur al mainilor mostenit care nu-l pot trata si care maafecteaza serios ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mariadragut mariadragut Soţul meu a lucrat 19 ani până-n 1990 după care a plecat în Canada. S-a întors în 2008 şi 3 ani a urmat a doua facultate la zi, după care s-a ... (vezi toată discuția)