avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Somatie de plata - renuntare la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Somatie de plata - renuntare la proces

care sunt documentele care se depun la tribunal care sa ateste faptul ca, creditorul, in urma platii integrale a valorii facturilor renunta la proces si implicit la solicitarea penalitatilor de intarziere
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:44, 21 Martie 2013
Formulati si depuneti cerere de renuntare la judecata nefiind necesar sa motivati in vreun fel renuntarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire hotarare judecatoreasca vantu vantu buna ziua, am avut un proces cu o societate pt. recuperarea unei sume neincasate in urma lucrarilor efectuate in baza facturilor, cand am primit hotararea ... (vezi toată discuția)
Penalitatile se calculeza doar pana la data cand ai formulat cererea de chemare in judecata?? nicoleta_85 nicoleta_85 in cadrul ordonantei de plata (OUG 119), penalitatile se calculeza doar pana la data cand ai formulat cererea de chemare in judecata?? Daca vin la ultimul ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ginnyy ginnyy Tocmai am primit o cerere formulata pe OUG 119/2007 pentru obligarea la plata a penalitatilor de intarziere acumulate pe timpul executarii unui contract de ... (vezi toată discuția)