avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintarea unui ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintarea unui ONG

Buna, as dori sa stiu ce imi trebuie sa infiintez un ONG pentru studentele din universitate si as dori cum as puta gasi un finantator care sa imi dea un fond nereturnabil pentru inceperea ONG-lui.
Cel mai recent răspuns: teodora26 , utilizator 15:37, 15 Octombrie 2014

Buna ziua! Suntem pe cale sa infiintam un centru de zi pentru copiii marginalizati (tigani sau cei care vin din familii dezorganizate),centru unde copii pot veni sa primeasca doua mese pe zi (dimineata si la amiaza), si unde sa aiba vreo 2 , 3 ore de efctuarea temelor de la scoala si alte activitati.Ma intereseaza sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinim ca centrul sa poata functiona cum trebuie, si aici ma refer la cum trebuie depozitata mancarea, cum sa arate salile de clasa,bucataria, toaletele, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre fundatii Olaru Marioara Olaru Marioara doresc sa infiintez o fundatie cu ajutorul careia sa aduc fonduri necesare dezvoltarii unei gradinite de stat.Se poate?Cum? Ce documentatie este necesara si ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong Cattani Cattani Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a infiinta un ONG!Multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie agnetha agnetha Buna seara, am o fetita bolnava care va necesita o operatie pe cord destul de costisitoare si as dori sa infiintez o asociatie non profit in scopul de a ... (vezi toată discuția)