Buna ziua ,sant divortata si dupa divort am cumparat un apartament singura ,am doua fete majore una de 24 ani si una de 30 momentan santem toate trei in Italia ,intrebarea mea este daca eu sant singurul proprietar al acestui apartament si fetele mele nu sant trecute in contract ar trebui sa fac ceva succesiune ?asa mi-au zis de la consulat dar eu am indoieli vazand ca inca sant in viata .....sau ce ar trebui sa fac ca sa ramana ele mostenitoare de acest apartament daca mie mi se intampla ceva ? va multumesc celor ce o sa imi raspunda
Dupa decesul dvs, fetele in calitate de mostenitoare ( va mostenesc pe cale legala, nu trebuie sa faceti ceva in plus ca sa va mosteneasca )vor imparti egal apartamentul. Cat sunteti in viata le puteti vinde in cote egale celor doua fete si astfel vor deveni proprietare de acum, nu dupa decesul dvs.
Cota mostenire
freeanifer
Atit eu cit si sotia suntem mostenitorii unici ai cite unui apartament. Ce cota din apartament mostenim fiecare , din apartamentele descries , avind in vedere ... (vezi toată discuția)
Partaj
ioan grigore ripa
Tatal decedat din 1996...mama in viata.Cei doi au dobindit impreuna un apartament in care au trait impreuna cu cei 4 copii.Mama divorteaza..iar apartamentul ... (vezi toată discuția)