avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare dupa divort a contravalorii imbunatatirilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare dupa divort a contravalorii imbunatatirilor facute la apartamentul socrilor

Se poate introduce o actiune in pretentii impotriva fostilor socrii si a fostei sotii, pentru a recupera cheltuielile facute de mine cu imbunatatirile aduse la apartamentul socrilor unde am locuit cu sotia in timpul casatoriei?
Mentionez ca nu am introdus partajul.
Va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2013
BABYDOLL, utilizator
Cel mai recent răspuns: BABYDOLL , utilizator 22:49, 21 Martie 2013
Partajul vizeaza doar bunurile dobandite d esoti in timpul casatoriei.

Cat priveste imbunatatirile apartamentului unor altor persoane, cu acestia va trebui sa va judecati, pe un alt temei juridic decat partajul dintre fostii soti.

Cand au fost facute aceste imbunatatiri? Cand s-a pronuntat divortul ?
Imbunatatirile s-au facut in timpul casatoriei pe parcursul mai multor ani, incepand cu 2008, iar divortul s-a pronuntat anul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Cattani Cattani Am un apartament cumparat inainte de casatorie.Daca divortez sotia are vreun drept la apartament pentru ca am fost casatoriti mai mult de 10 ani? (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului neproprietar dupa divort Cabinet individual de Avocatura Cabinet individual de Avocatura in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor. sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj-apartamentul socrilor carolina22 carolina22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Impreuna cu sotul meu si cei 2 copii am locuit timp de 20 de ani impreuna cu socrii mei, in apartamentul lor. ... (vezi toată discuția)