avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuarea sotului neproprietar dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuarea sotului neproprietar dupa divort

in iunie 2009 s-a pronuntat divortul prin acordul partilor.
sotia este proprietar tabular al casei care era ultimul domiciliul comun al sotilor. sotul nu are locuinta proprie si in momentul de fata este parat intr-o actiune de evacuare intentata de sotie.
exista vreo posibilitate in aceasta situatie ca sotul sa obtina o suprafata locativa in imobilul care a constituit ultimul domiciliu comun al fostilor soti?
mentionez ca sotul este evacuat pentru ca este consumator de bauturi alcoolice si are un comportament agresiv.
va multumesc.
Sotul nu poate obtine o suprafata locativa in imobilul care a constituit ultimul domiciliu comun al fostilor soti, atata timp cat proprietara acestui imobil este sotia. Nu are legatura faptul ca acesta nu are momentan locuinta proprie, poate sa locuiasca la rude, prieteni, sa inchirieze. Din cate spuneti a fost tolerat in casa si dupa divort, lucru pe care nu l-a apreciat...
asa este, a fost tolerat. totusi cum ar putea fi formulata o aparare in fata instantei de judecata in favoarea acestuia?
ceva imbunatatiri, investitii in casa in timpul casniciei au fost?
Stimata d-soara avocat , daca dvs il reprezentati pe sotul impotriva caruia s-a introdus acea actiune de evacuare atunci nu vad ce aparare ati putea invoca!
Orice alte pretentii trebuiau introduse la partaj!Gen despagubiri pentru eventualele reparatii sau imbunatatiri aduse casei pe timpul casatoriei!
Achiesez la cele spuse de colegul nostru.
Sotia il poate evacua in aceste conditii foarte usor pentru lipsa titlu.
Dar la partaj ce a facut ?
Nu a avut pretentii?
De ce a ajuns in aceasta situatie?
Din pacate cred ca va trebui sa-si caute o alta locatie .

Alte discuții în legătură

Evacuare din imobil dobandit in timpul casatoriei sofiastefania sofiastefania Bună seara.aș dori să mă lămuriți și pe mine va rog.am intentat fostului soț un proces de evacuare.eu nu am avocat ,fostul soț însă da.astăzi am ... (vezi toată discuția)
Partajul in cazul imobilului cumparat in rate ada82 ada82 Am nevoie de un sfat din partea dumneavoastra in legatura cu partajul unui imobil cumparat in rate. Sunt intr-un proces de divort cu sotul meu si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Evacuare zeciualex zeciualex pot sa cer evacuare fostei sotii daca ea a introdus actiune de partaj pe casa mea dobandita inainte de casatorie? (vezi toată discuția)