avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru intrari marfuri second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru intrari marfuri second hand

in HG 163 se specifica obligatia tinerii unui registru intrari marfuri second hand,deci se repeta inca odata NIR-ul pe un registru, daca ma poate ajuta cineva cu clarificari,multumesc

Alte discuții în legătură

Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala -marfuri second hand prest prest Buna ziua Pentru o intreprindere individuala care vinde marfuri SH la kg care este procedura de inregistrare in evidenta contabila? Exista un pret de vanzare ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala-comert cu haine second hand sammy44 sammy44 Buna ziua. Am deschis o II , avand ca obiect de activitate comertul cu haine second hand . Am de pus cateva intrebari privind contabilitatea. Am cumparat un ... (vezi toată discuția)