avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala-comert cu haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala-comert cu haine second hand

Buna ziua. Am deschis o II , avand ca obiect de activitate comertul cu haine second hand . Am de pus cateva intrebari privind contabilitatea.
Am cumparat un registru jurnal de incasari si plati( acesta tine locul NIR-ului si registrului de casa?) si un registru inventar( acesta cand il completez?)
In registrul de incasari si plati , voi trece incasarile din raportul Z( e nevoie si de un monetar?) si platile pe care le am ?
Unde trec intrarile de marfa?
Daca eu cumpar marfa la kg si vanzarea o am la bucata, intrarile de marfa le completez si in kg si in bucatile numarate la receptia marfii?
Cand voi face reduceri , ce acte trebuie sa intocmesc ?
Numarul maxim de angajati la o II este de 3?
Ce acte trebuie sa intocmesc pt angajare ( CIM cu durata de 2-8 ore/zi), unde trebuie sa le depun , ce contributii voi avea de platit , cand si unde voi face platile , daca nu am cont bancar?
Trebuie sa intocmesc angajatilor carnet de sanatate si fisa de protectia muncii?
Daca ma puteti ajuta cu diverese informatii , pt a nu avea probleme la un eventual control, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Spalyki , utilizator 19:41, 24 August 2021
BIU55

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate-second hand petrescufelicia petrescufelicia sunt I.I. second hand, cum inregisrez in contabilitate factura de marfa la Kg. adusa din Germania, cum platesc impozite si ce trebuie sa fac sa lucrez legal?Am ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Magazin haine second hand nif05 nif05 Buna ziua, in cazul unui magazin cu haine second hand, daca marfa este achizitionata la kg. si se vinde la bucata, cum se intocmeste receptia? ce trec in nir ... (vezi toată discuția)