avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Magazin haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Magazin haine second hand

Buna ziua, in cazul unui magazin cu haine second hand, daca marfa este achizitionata la kg. si se vinde la bucata, cum se intocmeste receptia? ce trec in nir la pretul de vanzare avand in vedere ca vor fi reduceri de pret din 3 in 3 zile?
Cel mai recent răspuns: Daniela Cristea , Consultant fiscal 13:30, 3 Octombrie 2008
In cazul dvs. numai un contabil va scoate la lumina! Asteptati sa raspunda unul, pentru ca sunt multi colegi contabili consultanti.
eu te sfatuiesc sa faci nir-ul tot la kg, iar cand faci descarcarea de gestiune o faci global-valoric. Se determina coeficientul K pt a determina adaosul comercial aferent marfii vandute. Intr-adevar numai cel care-ti tine contabilitatea te poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Descarcare de gestiune a marfurilor la ii valicluj valicluj am si eu o nelamurire. am un IF cu domeniul de activitate de magazin haine second si marfa imi vine in kg fac PV de transformare din Kg in buc, fac NIR de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate-second hand petrescufelicia petrescufelicia sunt I.I. second hand, cum inregisrez in contabilitate factura de marfa la Kg. adusa din Germania, cum platesc impozite si ce trebuie sa fac sa lucrez legal?Am ... (vezi toată discuția)