avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister?

E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ???? ...... sa primesti note si sa fie elevii amenintati ca vor fi lasati repetenti de catre o profesoara subiectiva ?? Nu ar fi indicat sa fie dati in judecata cei care au introdus in scoala astfel de carti ( in locul celor avizate de minister ) si cercetati pt abuz in serviciu art .248 Cod penal ?
Cel mai recent răspuns: ziarediverse , utilizator 17:30, 25 Martie 2013
Apreciez punctul dvs de vedere si fac urmatoarele precizari : Este vorba despre o brosura tip caiet de limba engleza , editata in Anglia , fara vreo traducere , fara avizul ministerului . Personal , nu mi se pare normal sa ti se impuna o astfel de brosura , excluzand manuale care sunt pe piata, avizate de minister . Consider a fi o absurditate o astfel de maniera de a pregati elevii..... chiar si de 10 ani . Mai mult ..... sa-i si ameninti ... ca daca nu-ti invata brosura ta , vor ramane repetenti . E singura materie la care sunt probleme si la care toti elevii au note proaste , iar colegele profesoarei de engleza confirma ca aceasta are probleme la cap si nu vor sa intre in conflict cu ea . Ce ati face daca ati fi in locul meu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invoire ore de engleza - scoala razvan0809 razvan0809 Elev clasa a 12-a. Este vreo posibilitate sa fiu scutit de orele de engleza la scoala pe tot restul semestrului? Ideea este urmatoarea. BAC-ul la engleza ... (vezi toată discuția)
Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)