Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri concrete:
-am poprire pe salariu din septembrie 2012( 30%) pentru o casa scoasa la licitatie, care nu s-a vandut nici la a 3 a licitatie.
- acum m-am trezit cu contul bancar unde primesc salariul( ce ramane din poprire adica 70 % din el) blocat si cu poprire din nou de 30 % tot de la acelasi executor. Dl executor a oprit luna aceasta din salariul meu 60 %. L-am sunt spunand ce a facut si a zis ca el are voie sa-mi blocheze contul. I-am explicat ca nu mai am conturi pe numele meu decat cel de salariu unde primesc doar salariul.
Eu in ziua de salariu nu mi-am putut ridica bani, munca mea pe o luna si nici ce ramasese dupa a doua porprire. Specific ca dupa ce m-am dus la banca a 2 zi si am explicat mi-au dat diferenta cu multe rugaminti. Eu sunt cea care aduce bani in casa, sotul meu este inapt la munca, am un copil minor si nu am putut sa-i platesc gradinita si sa cumpar mancare pentru ca nu mi-a putut ridica salariu si nici nu am avut ce sa mai fac cu el dupa 2 popriri.
CE pot sa fac
Multumesc
poprirea a doua este pusa pentru acelasi contract de credit ca si prima poprire?Daca da, ii faceti plangere penala, ptr abuz, daca nu... trebuie sa va poprieasca maxim 1/2 din salariu. Pt diferenta puteti face contestatie la executare, daca nu intelege sa se conformeze legii.
Multumesc pentru raspuns!
A doua poprire este pusa pentru acelasi contract de credit de catre acelasi executor, am vorbit cu el i-am expilcat si nu mi-a deblocat nici contul si nici nu mi- a returnat bani.
Nu ma pot intelege cu dasul imi inchide telefonul in nas.
Sunteti sigur ca ii pot face plangere penala, am si extras de cont ca mi s-au retras bani si ca am contul inca blocat si adeverinta ca am poprire din septembrie si fluturas.
Da, in situatia asta mergeti si faceti plangere penala pentru abuz in serviciu.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Card salariu blocat
dannyc
Buna seara/ziua,
Am o problema: am un credit la banca X si in ultimile 2 luni nu am mai reusit sa achit ratele complet - am achitat doar 30% din rata, iar ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi
lorelay1
Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Sesizare..
anamariapitulice
Bună ziua!
Am poprire pe salariu de 2 ani si contul de salariu blocat...desi lunar se virează banii in contul executorului judecătoresc acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)