avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu informatii legate de calcularea timbrului de mediu? Am un fiat de 1.8 din 1996 euro 2. Multumesc :frantic:
Cel mai recent răspuns: ovidiuracing , utilizator 13:22, 22 Martie 2013
ideea e ca pe internet sunt o gramada de calculatoare,unele dau o suma, altele alta suma!!a platit cineva un timbru de mediu pentru o masina asemanatoare? cat a costat? Multumesc!
Acesta este calculatorul, pe site-ul ANAF :
[ link extern ]
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - informatii inginerautocad inginerautocad Buna ziua, Deoarece vreau sa cumpar un TICO inmatriculat in 06.1999,am calculat cu OUG 9/2013 timbru si a iesit ~250euro.Intrebari : 1-pot afla daca vechiul ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera timbrul de mediu in urma unui accident rutier cu dauna totala + victime NicoletaCiobanu NicoletaCiobanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, sunt disperata. Pe data de 14 Aprilie 2013 am avut un accident rutier soldat cu victime. Un alt autoturism ne-a taiat ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc timbru de mediu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca ... (vezi toată discuția)