avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Atv-ul - acces pe drumurile publice, legalitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Atv-ul - acces pe drumurile publice, legalitate

Sotul meu doreste achizitionarea unui atv in vederea deplasarii la serviciu, mentionez ca este posesor al unui permis de conducere cat B. Este in regula acest lucru? daca da unde trebuie inmatriculat si ce capacitate cilindrica ar trebui sa aiba? existra vreo restrictie? va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:42, 22 Martie 2013
Anul trecut parca vroiau sa le lase sa circule doar pe camp, drumuri comunale si forestiere.
Nu stiu daca au bagat legea. Sunt si periculoase. Va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori inainte de cumpara unul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea atv-ului valsib valsib Buna ziua, as dori sa stiu daca ai voie sa conduci ATV-ul pe toate categoriile de drumuri in Romania ? Si ce fel de permis iti trebuie, am cautat mult in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Este sau nu obligatorie casca? Adrian Copil Adrian Copil La un ATV (pe certificat scrie motociclu) cu capacitate cilindrica 300 cc, inmatriculat, pentru care este necesar permis categoria "B", este sau nu obligatorie ... (vezi toată discuția)