In luna iulie 2012 am avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 3 luni ptr viteza ,in peroiada de suspendare am fost depistat de organele de pol conducind in incinta portului,am dat o declaratie explicindu-le ca nu am stiut ca drumurile din incinta port sunt considerate drumiri rutiere.Dupa trecerea perioadei de suspendare ,am fost si am ridicat permisul fara probleme.In luna ianuarie am fost oprit si s-a retinut permisul de conducere ptr circulatia cu nr, rosii expirate ,ptr care am luat dovada de circulatie provizorie,la prelungirea acesteia (luna martie)cei de la pol mi-au retinut dovada pentru motivul ca abia acum a aparut dosarul ptr circulatia cu carnetil suspendat(luna septembrie).Ce ce poate intimpla?Care ar putei fi repercursiunile?
Cum nimeni dintre cei care utilizeaza prezentul forum nu poate anticipa ce se va intampla in cazul dumneavoastra (asa cum vi s-a spus, e foarte importanta apararea pe care o veti avea), este foarte indicat sa aveti un avocat. Recomandabil unul care sa mai fi avut cazuri de acest gen.
Dosar penal
Bara Stefania
Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)