avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere in perioada de suspendare - consecinte, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere in perioada de suspendare - consecinte, doua fapte

In luna iulie 2012 am avut permisul de conducere suspendat pe o perioada de 3 luni ptr viteza ,in peroiada de suspendare am fost depistat de organele de pol conducind in incinta portului,am dat o declaratie explicindu-le ca nu am stiut ca drumurile din incinta port sunt considerate drumiri rutiere.Dupa trecerea perioadei de suspendare ,am fost si am ridicat permisul fara probleme.In luna ianuarie am fost oprit si s-a retinut permisul de conducere ptr circulatia cu nr, rosii expirate ,ptr care am luat dovada de circulatie provizorie,la prelungirea acesteia (luna martie)cei de la pol mi-au retinut dovada pentru motivul ca abia acum a aparut dosarul ptr circulatia cu carnetil suspendat(luna septembrie).Ce ce poate intimpla?Care ar putei fi repercursiunile?
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 12:59, 23 Martie 2013
sunt sanse sa se termine amindoua cazurile doar cu amenda?
sentinta se va da pentru fiecare caz in parte?
mentionez ca nu am mai avut probleme cu organele statului pina la ceste incidente ,ma gindeam ca poate ar fi sanse sa se tina cont de acest lucru
trebuie neaparat sa-mi angajez un avocat?
Cum nimeni dintre cei care utilizeaza prezentul forum nu poate anticipa ce se va intampla in cazul dumneavoastra (asa cum vi s-a spus, e foarte importanta apararea pe care o veti avea), este foarte indicat sa aveti un avocat. Recomandabil unul care sa mai fi avut cazuri de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Conducere auto ,neinmatriculat si cu numere false ella2010 ella2010 un amic a fost surprins de mai multe ori conducand cu permistul suspendat si cu o masina neinmatriculata dar cu numere false. specific ca omul sufera de o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat sub influenta alcoolului alysss92 alysss92 [b][i]Buna un prieten a condus cu permisul suspendat sub influenta alcoolului ce i se poate intampla ? astept un raspuns cat mai rapid multumesc ! (vezi toată discuția)