avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare timbru mediu 20 martie 2013
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare timbru mediu 20 martie 2013

vreu sa recuperez taxa pt timbrul de mediu. am platit-o in 19 martie ac. daca ma pote aj cnva in a o recupera urgent.:(
Cel mai recent răspuns: Tirlea Andrei , Consilier juridic 13:41, 23 Martie 2013
Nu o puteti recupera decat in urma unei actiuni in instanta. Urgent sau mai putin urgent, actiunea isi va urma cursul si daca in instanta o sa aveti succes...o sa va puteti recupera taxa. Nu exista un regim urgent de recuperare al acestei taxe....cum nimic nu garanteaza 100% ca o sa recuperati banii vreodata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu - atacare in instanta valeantudor valeantudor Buna ziua, Vineri, 15 martie 2013, am depus cererea de calculare a timbrului de mediu pentru masina achizitionata in Germania. Azi, luni, 18 martie, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu pentru o masina cumparata pe leasing, inmatriculata in iulie 2013 csabab csabab Ma puteti ajuta cu o informatie/sfat, daca putem recupera timbrul de mediu pentru o masina cumparata pe leasing acum un an, si la care am achitat ultima rata ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)