avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Moped neinregistrat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Moped neinregistrat

Buna ziua, aseara am mers aprox 20 de metrii pe trotuar cu un moped neinregistrat apoi am intrat in parcarea magazinului Kaufland, dupa ce l-am parcat a venit politia si mi-a cerut actele, le-am prezentat buletinul si permisul de conducere iar apoi am fost poftit la sediu sa dau delclaratie, bineinteles scrisa dupa dictare, in finalul declaratiei m-am desteptat si am scris ca actele mi-au fost cerute in timp ce eu eram parcat pe o proprietate privata, nicidecum pe un drum public.
Intrebarea mea ar fi ce este de facut, am inteles ca au deschis dosar parca si trebuie sa ma duc saptamana viitoare sa vad ce se aude de permisul meu cat.B ccare mi-a fost retinut.

Alte discuții în legătură

Blocarea rotilor chefde chefde pe scurt: am parcat cateva minute pe un trotuar (locuri de parcare inexistente), cat sa imi aduc prietena insarcinata in masina, urmand sa mergem la medic unde ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestare contraventie vladimir_simion vladimir_simion Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. In cursul zilei de 05.05.2014 am stationat in staia de autobuz UNIRII 1 (am vrut sa imi iau un covrig). In momentul ... (vezi toată discuția)