avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respingere apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respingere apel

Se poate respinge un apel (facut de parati) daca deja s-a stabilit un termen de judecata si am primit citatie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:09, 23 Martie 2013
explicati mai concret, in ce faza procesuala va aflati, ce s-a dispus de instanta de fond si pe scurt ce motive de apel au formulat paratii?
Se poate renunta la calea de atac, daca la asta va refereati, pana la inaintarea dosarului la instanta de solutionare a caii de atac. Primind citatie, inseamna ca dosarul a fost deja inaintat deja instantei, deci nu se mai poate renunta decat la judecata,
Respingerea apelului poate avea loc numai dupa judecarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la recurs emy114 emy114 Buna ziua . Problema mea la care cer ajutorul specilistilor in justitie este urmatoarea : Am dat in judecata asociatia de proprietari pentru ca a ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare DanyD DanyD Pentru judecarea unei contestatii in anulare, este necesar intreg dosarul penal in care s-a pronuntat o HJ definitiva sau este suficient doar dosarul din ... (vezi toată discuția)
Calea de atac ni_leta ni_leta Buna seara. Va rog daca ma poate ajuta cineva: sunt reclamanta intr-un dosar ce are ca obiect actiune in constatare - hotarare care sa tina loc de act de ... (vezi toată discuția)