avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat intreprindere individuala

Buna ziua,
In cazul in care o Intreprindere indivuala are contract de colaborare cu o firma de curierat, iar expeditiile le efectueaza cu masina proprie.
Acesta trebuie sa faca contract de comodat intre el ca pers fizica si el ca I.I.?Si daca da, are ceva daca l-ar face acum desi a inceput activitatea din 15 ianuarie.Pentru fiecare bon fiscal a facut si foaie de parcurs desi autoturismul il foloseste si in scop personal.
Puteti face contractul de comodat intre persoana fizica si firma oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli auto nelubt nelubt Am cumparat un autoturism. Urmeaza sa-l inmatriculez, fie pe persoana fizica, fie pe persoana juridica - aaa - asistent in brokeraj srl (IMM - impozit pe venit ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ela22 ela22 Buna seara, As dori sa va adresez si eu cateva intrebari. Daca am contract de colaborare cu o firma de curierat, pot sa ma scad in totatlitate cu bonul ... (vezi toată discuția)