avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am sters articolul in care erau date personale. Mai ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am sters articolul in care erau date personale. Mai trebuie sa fac ceva?

Am primit un mail de la dataprotection.ro cu privire la un articol scris de mine despre cineva. Prin el se cere sa il sterg deoarece are datele personale ale acelui individ.
Mentionez ca am sters tot legat de persoana respectiva si le-am trimis si lor mail cu privire la acest lucru + persoanei care a reclamat.

In mail invoca Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor.

Trebuie sa mai fac ceva ?
Cel mai recent răspuns: popyq , utilizator 11:17, 3 Aprilie 2013
Vi s-a raspuns la email?
Dedu86 a scris:

Vi s-a raspuns la email?

Inca nu. Cred ca nu lucreaza astazi..
popyq a scris:

Am primit un mail de la dataprotection.ro cu privire la un articol scris de mine despre cineva. Prin el se cere sa il sterg deoarece are datele personale ale acelui individ.
Mentionez ca am sters tot legat de persoana respectiva si le-am trimis si lor mail cu privire la acest lucru + persoanei care a reclamat.

In mail invoca Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor.

Trebuie sa mai fac ceva ?

Nu am primit un raspuns nici pana astazi de la ei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Legea legea 677/2001 - protectia datelor cu caracter personal tovidiu tovidiu Buna ziua, As dori sa intreb daca prelucrarea urmatoarelor date de catre o persoana fizica pe un site personal de divertisment intra sub incidenta legii ... (vezi toată discuția)
Ce acte reglementeaza....? floricica floricica Buna ziua, Apelez la amabilitatea profesionistilor de pe acest forum pentru de a-mi oferi o opinie legala cu privire la ce acte normative protejeaza datele ... (vezi toată discuția)