Buna, am platit ca nah, poate scap de ei, dar astazi iarasi mi-au scris ca trebe sa platesc, si mi-au dat alt termen
Le-am scris ca daca mai imi trimit si alte cereri de plata sau altfel de amenintari, ma duc la politie, ca i dau in judecata, e cam greu fiind din Luxemburg, Am citit la termeni lor ca cica sunt de acord sa nu i dau in instanta, ei daca nu vor nu se supun la
[ link extern ] .
Ei nu mi-au trimis nici o insintare de modificare
Le-am trimis un email si i-am pus sa imi raspinda la cateva intrebari, care nu aveau legatura cu e-mailul cu plata
De ce in oferta era 19, 99 lei, si mi-ati luat instatnt 59,96 lei?
De ce a-ti anulat abonamentul pe 25.02.2023? (la cererea mea, eu nu am putut sa o fac singur, am dovada trimisa de d-voastra pe e-mail)
De ce dupa ce a fost ce a fost anulat abomanemtul, dezactivat si sters contul a-ti incercat din nou sa imi luati bani? (dovada pentru toate trei am pe e-mail trims de catre d-voastra)
De ce a-ti reactivat abonamentul fara instintarea si acordul meu? (am dovada in e-mail )
Ce inseamna taxa de manipulare?
nu au rapsuns la nici una. dar astazi au trimis iarasi email cu aceeasi suma da plata sa fie facuta pana in 7 aprilie, inainte era 31 martie, e-mailul este exact ca si primul , "copy paste" doar data e schimbata, Ce e drept un prgramator bun poate face un program ca la un anumit interval de timp sa faca doar o mica schimbare cum ar fi data si sa tot trimita. si atunci am sa tot primesc emailuri cu alta dati.
Am vorbit la Revolut, prin ei am facut plata, sa vad daca se poate face "recall" , mi-au cerut screeshoot din e-mail, sa vada daca au motiv intemeiat sa faca cererea. oricum au zis ca e destul de greu dupa ce au intrat banii in cont, dar nu imposibil
si ei mi-au recomandat sa ma duc sa fac reclamatie la politie, si apoi sa le trimit si lor sa o vada, au zis ca ar fi mai de ajutor pentru ei
Din cate stiu orice firma sau companie care se ocupa cu prelucrarea datelor GDPR- u lu .....nu zic ca is nervos , se supune legilor UE, si pot fi reclamati la protectia consumatorului european, situl acela care l-am postat mai sus.
O idee , 2-3 -10, oricate sa stiu ce sa fac, sa ignor in speranta ca am sa fiu lasat in pace, Revolut deja mi-a blocat la cererea mea orice incercare de a lua bani de catre ei