avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Comert cu tutun
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Comert cu tutun

Buna ziua!
As dori sa imi deschid un magazin in care sa comercializez tutun vrac si accesorii pentru acesta. Intrebarea mea este ce autorizatii, taxe si alte dari am de obtinut/platit?
Am incercat sa citesc codul fiscal insa nu stiu exact ce informatii sa selectez pentru domeniul care ma intereseaza pe mine.
As fi recunoscatoare pentru un raspuns cat mai detaliat.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: crinavasile , utilizator 21:24, 25 Martie 2013
Imi raspunde va rog si mie cineva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert tutun vrac ''roll your own'' ! accize, autorizatii, legalitate ! justmihai justmihai Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu ceva sfaturi. As dori sa deschid un magazin online cu tutun pentru rulat tigari. In caz ca nu stiti despre ce e vorba cu ... (vezi toată discuția)
Magazin comercializare tutun si accesorii ely_3n ely_3n Buna ziua, Doresc sa deschid un mic magazin de comercializare tutun si accesoriile aferente. A dori sa stiu daca pot deschide si cu PFA si daca pot avea ... (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)