avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea prenumelui - renuntare la unul dintre ele
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea prenumelui - renuntare la unul dintre ele

Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate renunta la un prenume,Mentionez ca al doilea prenume este Tudorita si doresc renuntarea la acesta pe motiv ca sunt batjocorita inca din copilarie din cauza acestuia si in plus sunt traumatizata de faptul ca atunci cand cunosc persoane noi imi sunt adresate "cantecele" care fac referire la prenumele acesta.Va multumesc si va rog sa imi raspundeti.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 00:02, 24 Martie 2013
Da, puteti renunta la un prenume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la un nume nicoleta_bogdan nicoleta_bogdan Buna seara! Vreau sa stiu daca pot renunta la numele tudorita pe motiv de batjocora din partea colegilor sau pe ce motiv as putea face cererea.Va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare prenume api1024 api1024 Buna ziua!In primul rand imi cer scuze daca am postat in categoria gresita.Vreau sa-mi schimb numele.Mai precis,sa renunt la un prenume(sa raman doar cu ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la unul din prenume Andreea-Ma Andreea-Ma Bună seara, La fel ca în cazul multor persoane care au mai deschis acest topic, as dori sa știu care sunt șansele de a renunța pe cale administrativa la ... (vezi toată discuția)