Eu cu mama si fratele meu stam intr-un apartament cu chirie la Romvial SA(fost ICRAL)Mama in urma cu peste 20 de ani a trecut-o la intretinere si pe sora mea care nu e trecuta in contractul de inchiriere si drept urmare nu are nici o adresa in buletin si nici un act care sa demonstreze ca sta la noi.De fapt nici nu are buletin valabil macar.Mama a primit-o de mila dar,mila asta s-a transformat in cosmar pentru toti din casa.Mama din pensia ei a ajuns sa plateasca datoriile din casa pentru ca sora mea zice ca pensia lui mama e destul de mare cat sa-i acopere si cheltuielile ei de intretinere,chirie,lumina,etc.In plus de asta sora mea mai face si scandal periodic incat am ajuns cu frica sa nu fim cu totii evacuati din casa la plangerile vecinilor din bloc.Ca barbat as lua-o de par si as alunga-o de-acasa.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac s-o evacuez din casa fara probleme.Toata lumea din casa ar respira usurata fara sora mea in casa aia.Va rog AJUTATI-MA cu un raspuns!
Multumesc mult de raspuns!!!!Dar mai pun o intrebare.Cu actiunea asta de evacuare a toleratului ....trebuie sa ajung la tribunal?Unde trebuie sa merg pentru aceasta actiune?Sau ar fi poate mai simplu sa ma adresez sectiei de Politie de sector?
Luare in spatiu
mih_v
Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)