avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum evacuez o persoana din apartament
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum evacuez o persoana din apartament

Eu cu mama si fratele meu stam intr-un apartament cu chirie la Romvial SA(fost ICRAL)Mama in urma cu peste 20 de ani a trecut-o la intretinere si pe sora mea care nu e trecuta in contractul de inchiriere si drept urmare nu are nici o adresa in buletin si nici un act care sa demonstreze ca sta la noi.De fapt nici nu are buletin valabil macar.Mama a primit-o de mila dar,mila asta s-a transformat in cosmar pentru toti din casa.Mama din pensia ei a ajuns sa plateasca datoriile din casa pentru ca sora mea zice ca pensia lui mama e destul de mare cat sa-i acopere si cheltuielile ei de intretinere,chirie,lumina,etc.In plus de asta sora mea mai face si scandal periodic incat am ajuns cu frica sa nu fim cu totii evacuati din casa la plangerile vecinilor din bloc.Ca barbat as lua-o de par si as alunga-o de-acasa.Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac s-o evacuez din casa fara probleme.Toata lumea din casa ar respira usurata fara sora mea in casa aia.Va rog AJUTATI-MA cu un raspuns!
Cel mai recent răspuns: FurtunaIoan , utilizator 21:41, 2 Aprilie 2013
actiune in evacuare a toleratului
Multumesc mult de raspuns!!!!Dar mai pun o intrebare.Cu actiunea asta de evacuare a toleratului ....trebuie sa ajung la tribunal?Unde trebuie sa merg pentru aceasta actiune?Sau ar fi poate mai simplu sa ma adresez sectiei de Politie de sector?
daca are domiciliul in c.i sectia de politie nu a poate ajuta ,actiune in evacuare o adresati la judecatoria in raza careia aveti domiciliul

Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Admin, administrator
inca odata va multumesc de raspuns!C.I. inseamna card de indentitate sau cartea de imobil?
Cred ca actiunea in evacuare e la Judecatoria unde e imobilul... Ci inseamna catre de identitate.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

Alte discuții în legătură

Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mih_v mih_v Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu mentinerea adresei din cartea de identitate provizorie ConstantinMihaiValentin ConstantinMihaiValentin Buna ziua. Am fost casatorita 30 de ani, divortul pronuntandu-se in 2012. In timpul casatoriei am achizitionat cu cote comune si egale un ... (vezi toată discuția)