avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu inainte de cei 10 ani? Cum trebuie sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nonno , utilizator 17:53, 23 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Nu avem nici un contract de inchiriere. Figureaza numai formal, am facut asta ca sa poata primi buletin de Bucuresti. Dar acum sustine ca are domiciliul acolo si ca poate intra oricand etc. Asta ma deranjeaza, ca eu am vrut sa fac un bine si uite cum intelege sa-mi multumeasca acum.
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2007
mih_v, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu numai ca sustine ca are dreptul sa stea acolo, CHIAR IL ARE!!!!
Mergeti la Serviciul comunitar... unde ati fost si ati dat declaratia de primire in spatiu si cereti sa dati o declaratie de retragere (nu retin exact daca asa se numeste) a acestui drept.
El este ceea ce se numeste tolerat in spatiul dv. de locuit; are dreptul sa stea acolo pana cand i-l retrageti dv.
Este trecut in cartea de imobil? De curiozitate, nu ca ar conta.
Nu este trecut in cartea de imobil...
Si nu a locuit niciodata acolo in fapt...
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2007
mih_v, utilizator

Alte discuții în legătură

Domiciliu dulman_elena dulman_elena Buna. Sunt casatorita iar sotul si soacra nu vor sa ma primeasca sa locuiesc in casa respectiva, deoarece are de gand sa divorteze sotul de mine. Am adresa din ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea primirii in locuinta a unui tolerat evacuat prin ordin de protectie MarleneC MarleneC Va rog sa ma indrumati ce pasi legali exista - pana in clipa de fata am primit raspunsuri ABSOLUT CONTRADICTORII atat de la avocati cat si de la lucratori ai ... (vezi toată discuția)