avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare. Inmatriculare fara plata acesteia
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare. Inmatriculare fara plata acesteia

Buna ziua! ....daca gasesc amabilitatea dvs, am nevoie de niste raspunsuri in ceea ce ma framanta!
Am deja o actiune in instanta de anul trecut din decembrie pentru inmatriculare fara taxa de polure..care a primit termen de judecata anul acesta in Iunie13 , intrebarea mea este: - dupa ce va fi data sentinta o sa fie valabila hotararea judecatoreasca , sau ma vor obliga sa platesc timbrul de mediu ne tinand cont de hotararea judecatoreasca pe motiv ca sa schimbat legea?
:)
Va trebuii sa deschid un nou proces impotriva noii legi(timbrul de mediu)?
Cel mai recent răspuns: cristian15 , utilizator 20:49, 24 Martie 2013
Si dispoziţiile taxei de mediu sunt neconstituţionale. Dacă este primul termen şi nu numai puteţi modifica cererea şi solicita anularea şi a taxei timbrului de mediu ca fiind neconstituţională şi încalcă o serie de prevederi constituţionale si comunitare.
Mai întâi de toate trebuie să lăsaţi instanţa să se pronunţe, la acest moment nu ştiţi cum se va pronunţa instanţa, poate admite sau nu cererea dumneavoastră.
este primul termen de judecata in 13 iunie 2013.. am pus aceste intrebari pentru faptul ca nu as vrea sa astept dejaba sentinta......si pana la urma chiar daca va fi favorabila , cei de la inmatriculari nu o vor lua in seama , motivand faptul ca sa schimbat legea .. deci eu asta as vrea sa stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina - refuz pentru neplata taxei de timbru chioreanioan chioreanioan am fost sa-mi inmatriculez masina (azi 15.03.2013), cu toate actele in regula, am sentinta judecatoreasca definitiva pentru neplata taxei auto si nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)