avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Tva la incasare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Tva la incasare

buna ziua,la o intrep.indiv.profil comert cu amanuntul,incasarile zilnice-raport z-la meniul iesiri se bifeaza pentru tva la incasare?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cami2008 , utilizator 15:17, 24 Martie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru activitatea economica a unui pfa anamaneaconta anamaneaconta Am un PFA pe codul 4776 - Comert cu amanuntul al florilor plantelor si semintelor comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea in ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare cami2008 cami2008 buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum este corect,pun bifa la raportul zilnic de incasari pentru tva la incasare sau nu,mentionez ca am o intrepr.individuala cu ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)