O societate comerciala are ca obiect de activitate principala : reparatii de autovehicule, si servicii de Inspectie tehnica periodica, respectiv activitate secundara : vanzarea pieselor de schimb auto intr-un magazin cu amanuntul.
Societatea are in total 12 angajati, din care:
- 1 director
- 1 secretara
- 1 operator calculator
- 1 inspector cu protectia muncii
- 1 inginer mecanic auto
- 4 mecanic auto
- 1 lacatus mecanic
- 2 lucrator comercial
Anul trecut ( 2012) unul dintre cei doi lucratori comerciali a terminat Facultatea de Inginerie Mecanica.
Angajatul ar vrea sa apare pe statul de plata la rubrica : functia, in loc de lucrator comercial, inginer mecanic auto.
Consider, ca in moment ce societatea nu are post liber pentru inca un inginer mecanic, aceasta cerere nu poate fi solutionata.
Va rog sa-mi confirmati acest lucru.
Multumesc.
Czakó Edita
Daca acel post nu exista in organigrama soacietatii , atunci nus e poate modifica functia salariatului respectiv ...
Absolvirea unei facultati de catre un salariat nu impune angajatorului si obligativitatea de a modifica functia salariatului respectiv astfel incat sa ocupe un post pe masura studiilor absolvite.
In speta, problema se poate solutiona numai daca se infinteaza postul de inginer mecanic auto prin hotarare AGA.
Studii medii
luminita29
Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)