avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avocat comercial romania franta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avocat comercial romania franta

Buna ziua!
As dori sa stiu daca pot contacta un avocat specializat pe legislatia comerciala franceza, pentru consultanta,
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:56, 25 Martie 2013
Puteţi contacta, bineînţeles, dar nu pe acest forum. Conform regulamentului de postare nu se pot face recomandări către o persoană indiferent de specialitatea acestuia. În cazul dumneavoastră puteţi verifica lista consultanţilor înregistraţi sau vă puteţi adresa baroului de avocaţi din judeţul unde locuiţi. Multumesc pentru înţelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in dreptul muncii - este vorba despre discriminare pe criterii de virsta, multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto mariancry mariancry Buna ziua. am inmatriculat un opel vectra adusa din franta, in martie 2009 am platit taxa 3332 ron mai am sanse sa recuperez taxa.multumesc anticipat.daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto slashlinux slashlinux Buna seara, Am platit acum 2 ani taxa de poluare de 1200 de euro si as vrea sa recuperez acesti bani, dar trebuie sa fac cererea aceea si dosarul ca sa il ... (vezi toată discuția)