avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Inregistrare venituri suplimentare daca sunt in CCC ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Inregistrare venituri suplimentare daca sunt in CCC pana la implinirea varstei de 3 ani

Buna ziua

Acum sunt in concediul de crestere a copilului pana la varsta de 3 ani si beneficiez si de salariu de insotitor pt copil incadrat in grad de handicap.

Va rog sa imi spuneti daca aceste drepturi inceteaza daca inregistrez venituri din inchirierea unui apartament.

Multumesc
Maria
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 25 Martie 2013
Venitul din inchirieri de bunuri imobile nu are legatura cu venitul primit ca insotitor, aceste venituri se pot cumula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap nadia11aprilie nadia11aprilie buna ziua! copilul meu a implinit varsta de 3 ani in ianuarie 2013.are certificat de handicap grad 1.pana acum am primit indemnizatia pentru crestere ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare indemnizatiei cresterii copilului cristinatoma75 cristinatoma75 Buna ziua! Daca am realizat venituri din activitatea de asigurari peste cele din CCC, avand \\"contract agent\\" asigurari, veniturile fiind foarte mici in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)